Účinné a cenově dostupné

Každý z nás by asi nejraději shazoval kila a formoval si postavu ve spánku. Bylo by to hezké, ale bohužel tomu tak není a my se musíme sami snažit s naší postavou něco přes den udělat. Různá předsevzetí často rychle padají, člověk neustále s něčím začíná a po chvíli od toho ustupuje, protože mu chybí čas, energie nebo peníze.

cvičení

Ale představte si, že byste mohli hubnout u televize, při sledování vašich oblíbených pořadů nebo s knížkou v ruce, případně během rozhovoru s partnerem. Stačí k tomu jen celkem málo. Pořídit si domácí posilovnu. Ne, nemusíte mít hned jednu volnou místnost navíc. Kde byste ji taky ve 2kk vzali. Můžete si ale zakoupit nějaký z účinných posilovacích strojů nebo trenažérů, který vám bude užitečným pomocníkem a budete ho moci využít kdykoliv, kdy budete mít volnou chvilku.

Dnes se dají sehnat již za poměrně dostupné ceny, případně si je můžete pořídit z druhé ruky. Zaberou sice nějaké to místo, ale ne víc, než křeslo. A rozhodně vám budou užitečnější než křeslo. Můžete je mít v ložnici nebo v obývacím pokoji a vystřídat se na nich může celá rodina.

Druhy posilovacích strojů a trenažérů

Vybírat můžete podle toho, zda chcete spíše posílit svalstvo a zpevnit postavu – posilovací stroje nebo shodit nadbytečná kila a udržet se třeba přes zimu v kondici – trenažéry.
·         Posilovací věž
·         Posilovací lavice
·         Eliptický trenažér
·         Stepper
·         Rotoped
·         Běžecký pás
·         Veslovací trenažér
·         Cyklotrenažér

pilátes

Ceny se pohybují od několika tisíc po desetitisíce. Záleží na značce, materiálu a vybavenosti zařízení. Rozhodnout se pro to nejlepší vám může pomoci specialista ve fitness nebo po internetu. Stačí jen vyslovit své požadavky, co vlastně od stroje očekáváte nebo čeho byste chtěli dosáhnout. Hlavní je pak začít a nepřestat, aby se ze stroje nestal věšák na oblečení. To by byla škoda.